Hva nå?

Etter å ha blogget i snaut 3 måneder(1 og en halv på bloggr) begynner vi å nærme oss slutten på et veldig morsomt prosjekt. Spørsmålet nå er; hva gjør vi nå?

 

Vi har en god periode samlet statistikk fra flere hold, pratet med en del private og bedriftsbloggere om hvordan de blogger, hva de gjør på fritiden, hvordan har de kommet dit de er idag og masse mer. Det er nå vårt arbeid i vårt bachelorprosjekt virkelig begynner.

Det vi skal gjøre nå fremover er først og fremst å bearbeide alt av blgoge-stoff for så å samkjøre det med hverandre. Dessuten skal vi bearbeide statistikken slik at den kan fremstilles grafisk. Vi har allerede gjort dette for statistikken for februar, så vi mangler bare å gjøre dette for mars og deler av April. Vi skal dessuten ta for oss alt av informasjon vi har sanket fra bloggere, bloggene og ikke minst hva dere lesere har skrevet i kommentar-feltene. Deres meninger betyr mye for oss! 

Ellers vil resten av arbeidet være slik det er i alle andre prosjekt. Da tenker vi gjerne på kildebruk, presentasjonsmaterialer, timelister osv. Vi har en drøy måned på oss til endelig innlevering, og vi ser for oss en hektisk måned i møte! Vi skal fortsette å blogge så lenge vi klarer, men hvor mye vi blogger fremover er uvisst. Vi må rette tankene våre mot eksamen, bachelorprosjekt og et sideprosjekt vi har. Har dere noen spennende prosjekter på deres blogg eller i hverdagen?

Én kommentar

Maiken

22.apr.2011 kl.18:48

lykke til med innspurten :D skriver selv bachelor om sosiale medier internt i en virksomhet, skal bli godt å bli ferdig også :)

Skriv en ny kommentar

Bachelorblogg

Bachelorblogg

24, Trondheim

Vi er tre gutter som har blogging som tema for vårt bachelorprosjekt. Til dette har vi derfor startet vår egen blogg for å se hvordan bloggverden fungerer! Ta gjerne kontakt med oss for å si litt om deres blogg, så kan dere hjelpe oss med bacheloroppgaven:) bachelorblogg@gmail.com

Norske blogger

Kategorier

Følg vår blogg med bloglovin

Arkiv

hits