Blogit er nå lansert - med Voe!

Idag kl 09.00 ble blogit offisielt åpnet for allmenheten. Den lange og pirrende ventingen er dermed endelig over. Hva er blogit? Hva gjør blogit? Hva gjør Voe? Svarene finner du på vår blogg! Mange har vært spente på hvordan denne utfordreren til blogg.no og bloggr.no kom til å se ut, og hvilken rolle ville den spille i bloggsamfunnet. Vi har finkjemmet siden og kommet frem til følgende:

- Blogit er ingen bloggportal. Det er et bloggmagasin som samler artikler og innlegg fra forskjellige bloggere. Nyheter, konkurranser og quiz finnes også på siden.

- Voe er med på laget som en blogger på selve siden. Hun har ingen egen blogg, men hun skriver sine tanker og meninger om saker i en egen blogg- spalte på siden.

- Også "fotballfrue" Caroline Eriksen, Trine Grung, Lars Tangen og Kjetil The Giant er skribenter med egen blogg-spalte.

- Man å være innlogget via Facebook for å kunne kommentere under innleggene. Dette skal sikre at nettmobbing mot enkeltpersoner oppstår. Alt i alt virker det som om at Blogit vil være samleplassen for blogg-norge. Å kalle blogit en utfordrer til bloggr og blogg vil ikke være direkte sant. Å sammenligne blogit med blogglisten vil kanskje være mer treffende. Vi kommer til å følge blogit med argusøyne fremover for å se utviklingen de vil få:)

Dere kan lese artikkelen skrevet av TV2 her Her kan dere se introduksjonsvideoen til blogit Hva synes dere om Blogit?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Bachelorblogg

Bachelorblogg

24, Trondheim

Vi er tre gutter som har blogging som tema for vårt bachelorprosjekt. Til dette har vi derfor startet vår egen blogg for å se hvordan bloggverden fungerer! Ta gjerne kontakt med oss for å si litt om deres blogg, så kan dere hjelpe oss med bacheloroppgaven:) bachelorblogg@gmail.com

Norske blogger

Kategorier

Følg vår blogg med bloglovin

Arkiv

hits