Voe og Blogit- Like rundt hjørnet?

Voe har ytret at hun vil tilbake til sitt gamle liv, og hennes bror eier et domene med navn blogit. Tidligere skrev vi at hun ville gjøre comeback om ikke så alt for lenge. Nå kan hun være like rundt hjørnet.

I et intervju med GKN fortalte Eirik Nereng at det ville komme en bloggportal, men han ville ikke røpe når den kom. Slik som GKN tolket det skulle lanseringen skje 15.mars, men slik ble det da altså ikke. I følge et intervju som ble gjort med VG fortalte Eirik Nereng at det ble feil fremstilt på GKN, og at lanseringen skulle ikke ta sted før i begynnelsen av April. Vi er nå inne i begynnelsen av April..

Eirik Nereng har også benektet at det blir en Voe-blogg, men at hun vil sannsynligvis være med på planene. Om hun skriver sin egen blogg eller blir skribent på nettstedet er uvisst. Vi gjorde et lite søk på domener hvor vi fant ut at Nereng registrerte sitt domene 27.januar som betyr at de må minst ha planlagt en lansering siden den gang. Domene er registrert på organisasjonen "Nereng Studio" som er Eirik sitt eget lille film-selskap. Her lager han filmer på bestilling enten om det er bryllup, musikkvideo eller reklamefilm. Nettstedet hans kan du finne her.

Nå som det ikke er så veldig lenge igjen(ifølge intervjuet med VG): Hva føler dere om saken?

4 kommentarer

Tittentei!

11.apr.2011 kl.12:01

http://blogit.no/

Sjekk den nå da! Lanseres imorgen!! :O

Ragnhild

12.apr.2011 kl.12:25

http://blogit.no/2011/04/12/long-time-no-see/ :)

Bachelorblogg

12.apr.2011 kl.15:52

Ragnhild: Endelig er den lansert, men vi ble noe skuffet over siden..

Bachelorblogg

12.apr.2011 kl.15:53

Tittentei!: Nå er den endelig kommet, men vi ble ikke særlig imponert etter all den oppmerksomheten..

Skriv en ny kommentar

Bachelorblogg

Bachelorblogg

24, Trondheim

Vi er tre gutter som har blogging som tema for vårt bachelorprosjekt. Til dette har vi derfor startet vår egen blogg for å se hvordan bloggverden fungerer! Ta gjerne kontakt med oss for å si litt om deres blogg, så kan dere hjelpe oss med bacheloroppgaven:) bachelorblogg@gmail.com

Norske blogger

Kategorier

Følg vår blogg med bloglovin

Arkiv

hits