Bloggr med ny fremside

Idag, som dere sikkert har sett, har Bloggr lagt til en ekstra fane på forsiden.Det er nå to kategorier man kan velge her; Aktuelt og Siste døgn.

Vi skrev vår mening om Bloggr for ca 2 uker siden og da skrev vi at vi savnet litt funksjoner på fremsiden. Nå ser det ut til at de er igang med noe. Forsiden har fått to faner hvor de innleggene som er aktuelle ligger fremst, og de som er kommet tidligere(som er litt gamlere) ligger under "siste nytt". Dette er vi selvsagt glade for da vi får en større oversikt over siste innlegg og andre brukere. Dessuten er bildene blitt større(hvertfall på siste nytt) og det er nå kun to innlegg pr. linje.

Det vi ikke liker så veldig godt er at på "siste nytt" er det mange bilder som skal lastes. Dette kan ta tid for folk med noe tregere internett-linje, og det hakker litt når vi scroller nedover den siden. Hvis man går sakte nedover merker man det ikke, men hvis man scroller litt raskere vil man se at det hakker litt. Er det flere som opplever dette? Vi tror at ettersom det er mange bilder som skal lastes ned vil det naturlig nok føre til litt hakkete scrolling, men det trekker litt ned for oss.

Vi er svært glade for den nye funksjonen og håper selvsagt på flere, men kanskje det ville vært en idé og lagt ut halvparten med bilde og halvparten uten under "siste nytt"? Kanskje de driver å tester denne funksjonen ut nå, og at det kun er en beta-versjon foreløpig. Vi får bare vente i spenning å se hva som skjer fremover:)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Bachelorblogg

Bachelorblogg

24, Trondheim

Vi er tre gutter som har blogging som tema for vårt bachelorprosjekt. Til dette har vi derfor startet vår egen blogg for å se hvordan bloggverden fungerer! Ta gjerne kontakt med oss for å si litt om deres blogg, så kan dere hjelpe oss med bacheloroppgaven:) bachelorblogg@gmail.com

Norske blogger

Kategorier

Følg vår blogg med bloglovin

Arkiv

hits