Bloggr promoterer din blogg- Gratis!

På fredag leste vi på infobloggen til Bloggr at de nå har fått i gang samarbeidet med Klikk.no. Det betyr at blogg-innlegg som skrives vil bli lagt ut på deres samarbeidssider. Vi tolket det slik at de kun har fått igang samarbeidet med Klikk.no/mote foreløpig, men at de skal sikre seg flere avtaler med andre nettsider med tiden som kommer. Flere lesere gir som sagt motivasjon til å skrive mer.

Her er en billedlig beskrivelse på det Bloggr gjør.

Det er i og for seg en god ordning det å promotere sine bloggere, men vi er i grunn litt misfornøyde likevel. Når de først skal lansere en slik ordning, synes vi at det i bunn og grunn skulle vært lansert på flere sider samtidig. Med det mener vi ikke bare mote(som vi forsto det på innlegget), men også de andre kategoriene som alle blogger om. Det kommer sikkert sider for alle de andre bloggene også, men det burde vært lansert samtidig synes vi. Dessuten er den lille boksen som er presentert på Klikk.no ikke verdens største heller. Den er liten og vises ikke så godt, men det er begrenset på hva Bloggr kan få til etter at de nylig ble lansert som blogg-portal. Vi liker ideene til Bloggr fordi de er nytenkende og ikke minst mer moderne enn sin rival, men vi må ærlig innrømme at vi kunne tenkt oss en bedre og bredere lansering av tilbudet. Det er bare vår mening! Hva er deres?

2 kommentarer

maiken

27.mar.2011 kl.22:43

Hva synes dere om forsiden til bloggr.no med de innleggene som vises der? Ikke oppdateres de ofte, ikke forstår vi (jeg) kriteriene, og hva faen er en leprechaun (eller.no)? Jeg er temmelig skråsikker på at ingen irsk alv sitter å leser gjennom innleggene mine. Hadde vært kult om dere gikk dypere inn i saken :)

Bachelorblogg

28.mar.2011 kl.11:15

Hei Maiken! Vi kan meddele at vi allerede har gått dypere inn i saken, og vet hvordan det hele fungerer;)
Først og fremst kan vi ta for oss fremsiden til bloggr. Den inneholder nesten 30 innlegg(29 for å være helt presis) og her kan alle komme på fremsiden. Det som er kriteriene for å komme på fremsiden er at det gjerne er dagsaktuelt(at det du skriver om skjer nå, ting som har kommet på mote igjen etc), og man må laste opp et såkalt fremhevet bilde. Innlegget bør være engasjerende og godt skrevet for at man skal ha større sjanse for å havne på forsiden. Bloggr gir ingen forside-garanti, men de hevder at alle innlegg blir vurdert uansett om de er eller ikke på topplisten.
Det vi mener om forsiden til Bloggr er at den er fin, og selve løsningen er også bra. Akkurat det med at alle blir vurdert slik at alle har en sjanse til å kapre lesere er genialt. Vi vet ikke om det de har sagt er sant, men vi velger å tro det. Vi lå på 40.plass eller noe like etter vi hadde startet. Nå ligger vi på 10.plass faktisk og vi har hatt en del fremside-stoff. Det er nok fremsiden som har gjort utslaget vil vi tro!
Når det gjelder hyppigheten til oppdateringen har den vært svært treg den siste tiden, men det kan være to mulige årsaker til det: 1 - Det er stor pågang og det blir krøll i systemet. 2 - Det er liten pågang, eller at de som vil ha et innlegg på fremsiden ikke laster det opp med fremhevet bilde.
Tilslutt; De omtaler seg selv som leprechauns fordi de irske alvene var hardtarbeidene. De sikter nok til seg selv når det gjelder de irske alvene;) Antageligvis ville de være litt morsom og kanskje gi et bilde av hvordan de så på seg selv.
Hvis du har flere spørsmål så kommenter til oss! Vi svarer gjerne:)

Skriv en ny kommentar

Bachelorblogg

Bachelorblogg

24, Trondheim

Vi er tre gutter som har blogging som tema for vårt bachelorprosjekt. Til dette har vi derfor startet vår egen blogg for å se hvordan bloggverden fungerer! Ta gjerne kontakt med oss for å si litt om deres blogg, så kan dere hjelpe oss med bacheloroppgaven:) bachelorblogg@gmail.com

Norske blogger

Kategorier

Følg vår blogg med bloglovin

Arkiv

hits