Kjent norsk blogger gjester The Oprah Winfrey Show!

Igår kom vi over en artikkel som kanskje er av den sjeldne arten. En norsk storblogger skal være gjest hos selveste Oprah!I USA er det mange populære tv-program som f.eks Ellen DeGeneres, Dr.Phil og The Letterman Show, men Oprah er kanskje en av de mest kjente av dem. Den norske storbloggeren som skal gjeste kjendisens show er Trine Grung som har også jobbet i TV og Radio-bransjen i mange år. Det er dog ikke første gangen hun gjester det tv-programmet.

I 2007 var hun gjest hos Oprah hvor hun skulle snakke om det å være mor i Norge. Hun var også den første norske personen til å sitte i stolen ved siden av Oprah.  Siden hun var det for første gang, har hun holdt kontakten med produsentene også etter showet. Det at de husker henne fortsatt og vil invitere henne nok en gang er svært hyggelig sier Trine Grung, men hun vet ikke så mye om hvorfor hun er tilkalt til showet denne gangen. Hun vil derfor ikke si noe spesielt om akkurat det ennå.


Dette bildet er fra 2007 da hun gjestet Oprah for første gang

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Bachelorblogg

Bachelorblogg

24, Trondheim

Vi er tre gutter som har blogging som tema for vårt bachelorprosjekt. Til dette har vi derfor startet vår egen blogg for å se hvordan bloggverden fungerer! Ta gjerne kontakt med oss for å si litt om deres blogg, så kan dere hjelpe oss med bacheloroppgaven:) bachelorblogg@gmail.com

Norske blogger

Kategorier

Følg vår blogg med bloglovin

Arkiv

hits