Bloggr fortsetter å vokse

Nå begynner Bloggr å ta form etter at det ble lansert for snaue 3 uker siden. Nå er det kommet større langringsplass og en egen statistikk for bloggen!Vi skrev vår mening om Bloggr like etter at det ble lansert hvor vi tok opp de negative og positive tingene med bloggportalen. En av de tingene vi savnet var en egen statistikk side, og nå har de endelig kommet med en slik funksjon. Fra før av kunne man legge inn koden fra Statcounter eller fra Google Analytics for så å lese av statistikken på en ekstern side, men nå kan man altså lese det fra selve kontrollpanelet. Når man logger inn går man helt nederst i kontrollpanelet og trykker på "Bloggr statistikk". Det som er litt kjiipt er at det foreløpig kun vises antall unike besøkende på hvert innlegg, men forhåpentligvis får de implementert en mer detaljert statistikk-funksjon etterhvert. Erling Andersen, mannen bak Bloggr, sier at de bruker Google Analytics og vil komme med forbedringer etterhvert.


I tillegg har de gitt ut 100MB ekstra til lagringsplass på bloggen, noe som kommer godt med. 200MB er ikke all verden, men det er nok for en stund fremover til en blogg.

På infosiden til Bloggr står det masse nyttige ting som kommer eller har kommet på bloggportalen, så de som har interesse av det bør sjekke det ut her. Ellers hevder de å ha fått hele 100.000 unike besøkende i uken foreløpig som betyr at de tar nye steg i kampen om Bloggnorge. Det blir spennende å følge kampen videre!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Bachelorblogg

Bachelorblogg

24, Trondheim

Vi er tre gutter som har blogging som tema for vårt bachelorprosjekt. Til dette har vi derfor startet vår egen blogg for å se hvordan bloggverden fungerer! Ta gjerne kontakt med oss for å si litt om deres blogg, så kan dere hjelpe oss med bacheloroppgaven:) bachelorblogg@gmail.com

Norske blogger

Kategorier

Følg vår blogg med bloglovin

Arkiv

hits