Tommylife er avslørt!

Idag leste vi en artikkel på TV2 om at mannen bak Tommylife heter Bjørnar Løberg, og han er en tidligere NRK-profil. "Årets Nykommer" på Vixen Awards tidligere i år har fått hard medfart den siste tiden.I januar i år skrev God Kveld Norge, for første gang, om den fiktive personen Tommylife og hans sang om papirløse Marie Amelie.  Sangen har fått nesten 120.000 treff  på youtube og de andre filmene han har har mellom 10-50.000 treff. Sangen om Marie Amelie kan dere se nedenfor.

 

Videre i artikkelen sier han at den fiktive personen han spiller er ute etter å bli kjendis samtidig som han gjør litt narr av bloggkulturen. Han har også fått hard medfart av andre folk pga hans oppførsel. Den fiktive personen må tåle hard kritikk for hans uttalelser og utseende som kanskje provoserer enkelte personer. Han forteller også at karakteren han spiller er blottet for talent og at han i bunn og grunn ikke relaterer seg til denne personen personlig. Hans foreldre opplever ikke dette som unaturlig da han fra ung alder av har likt å kle seg ut  i andre klær. De mener også at han må stå for det han gjør selv, men at det finnes grenser som han ikke bør som han ikke bør tråkke over. Han har ikke gjort det ennda, men de håper at han ikke gjør det heller.

Komikeren Bjørnar har en norsk mor og en nigerianskfødt far som er bosatt i Åfjord i Trøndelag. Hetsningen han har måttet tåle har også gått ut på det med at "folk som deg hører ikke hjemme her og burde ikke slippes inn". Innslaget hvor Bjørnar, hans foreldre og Tommylife er vil bli vist på Migrapolis som vises førstkommende Onsdag.

4 kommentarer

Carina og Victoria

22.mar.2011 kl.12:01

trodde alle visste at det var han jeg :-)

Bachelorblogg

22.mar.2011 kl.12:09

Vi vet at han ble mer eller mindre avslørt for de fleste da han publiserte sangen "let maria stay", men kanskje ikke alle vet det?;)

Nina Lovise

22.mar.2011 kl.15:49

Så flink dåkk e! :)

Bachelorblogg

22.mar.2011 kl.23:01

Takk, Nina;)

Skriv en ny kommentar

Bachelorblogg

Bachelorblogg

24, Trondheim

Vi er tre gutter som har blogging som tema for vårt bachelorprosjekt. Til dette har vi derfor startet vår egen blogg for å se hvordan bloggverden fungerer! Ta gjerne kontakt med oss for å si litt om deres blogg, så kan dere hjelpe oss med bacheloroppgaven:) bachelorblogg@gmail.com

Norske blogger

Kategorier

Følg vår blogg med bloglovin

Arkiv

hits