Blogit, Voe, Juliemalvik, Bloggr og blogger generelt - Liten oppsummering så langt

Vi tenkte at det var på tide med en liten oppsummering av vårt arbeid så langt. Siden vi startet med bloggingen har vi gjort et par intervjuer, sanket masse informasjon og statistikk og begynt å se på hva vi skal skrive i vår bacheloroppgave. Vi har kommet godt i gang!


Logoen til klesbutikken Carma

Hittil har vi vært i møte med Sparebank1 og Carma om deres bedriftsblogger. Vi fikk gode tilbakemeldinger fra begge hold samtidig som at vi fikk bra utbytte fra disse møtene. Nylig fikk vi også møte en av Trondheims største bloggere, nemlig Julie Malvik. Les vårt møte med hun her.


Her sitter bachelorgruppen med Julie Malvik og prater om blogging!

I tillegg til intervjuer har vi også samlet en del fakta og statistikk om Bloggnorge. Dette kan vi dessverre ikke dele da vi har avtalt med vår oppdragsgiver at de skal ha denne først.

Dessuten har vi fulgt med hva som skjedde på Blogawards hvor Linnea Myhre stakk av med prisen som "Årets blogger", og Tommylife sin opptreden ved et intervju om hans klær den kvelden.

  

Nylig ble Bloggr lansert og det har vokst seg større og større. Bloggportalen er nyere og mer moderne så det ventes at den vil nok ta en del av blogg.no sine lesere. Les vår anmeldelse av Bloggr her. Dessuten ryktes det at Voe gjør Comeback samtidig som at en tredje bloggportal skal lanseres. Dette skal skje, etter ryktene, i starten av April.Ellers så har vi sanket informasjon fra flere blogger og i tillegg sjekket ut mange blogger. I dag har vi skrevet enda mer statistikk og laget vår film til spørreundersøkelsen som vi skal lansere om en drøy uke! Vi er med andre ord godt i gang med vårt arbeid:)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Bachelorblogg

Bachelorblogg

24, Trondheim

Vi er tre gutter som har blogging som tema for vårt bachelorprosjekt. Til dette har vi derfor startet vår egen blogg for å se hvordan bloggverden fungerer! Ta gjerne kontakt med oss for å si litt om deres blogg, så kan dere hjelpe oss med bacheloroppgaven:) bachelorblogg@gmail.com

Norske blogger

Kategorier

Følg vår blogg med bloglovin

Arkiv

hits