Komme på forsiden på bloggr.no

Like etter lanseringen av bloggr var ordningen slik at dersom du la inn et nytt innlegg, kom man på forsiden like etterpå. Nå som bloggr har begynt å vokse har de nå gjort det slik at nyheter kun som er interessante kan komme på forsiden!


Bloggr hadde fått en del henvendelser og forespørsler om hvordan deres bloggportal fungerte. På deres info-side(som dere finner her) skrev de at de velger de beste og mest interessante innleggene. På siden informerer  de om at de er såkalte "Leprechauns" som er immune mot stress og jobber hardt og flitting. Disse småtrollene er opprinnelig irske, men de som er ansatt hos bloggr er nok av norsk opprinnelse med holdningene til en "leprechaun". Sammen med dem er det en ansvarlig redaktør som har hovedansvaret for alle nye blogginnlegg.

For å få et innlegg på forsiden må man skrive et godt og interessant innlegg samtidig som at man laster opp et "fremhevet bilde". Les om det her . Bloggr gir ingen forsidegaranti, men at de kan love at dersom innlegget er av interesse vil dette selvsagt publiseres.

Hva synes dere om denne ordningen kontra blogg.no sin forside-ordning?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Bachelorblogg

Bachelorblogg

24, Trondheim

Vi er tre gutter som har blogging som tema for vårt bachelorprosjekt. Til dette har vi derfor startet vår egen blogg for å se hvordan bloggverden fungerer! Ta gjerne kontakt med oss for å si litt om deres blogg, så kan dere hjelpe oss med bacheloroppgaven:) bachelorblogg@gmail.com

Norske blogger

Kategorier

Følg vår blogg med bloglovin

Arkiv

hits