Annais slutter å blogge!

For fem dager siden skrev Anna Edwin, mest kjent som Annais som blogger, på sin blogg at hun skulle slutte å blogge! En av Trondheims og Norges største bloggere gir seg etter drøye 3-4 år med blogging.Anna Edwin har en god stund vippet mellom plassene i topp 10 gjevnt over lengre tid og har drøssevis av lesere hver dag. Derfor er det et trist at hun forlater bloggverdenen etter å ha satt markante fotspor i bloggosfæren. Vi har fulgt en del toppbloggere med argusøyne over lengre tid, og vi har sett at Anna har blogget gjevnt og blogget om det hun har følt for. Hun skriver i sitt siste innlegg at hun bestemte seg for å slutte for et halvt år siden, men kontrakt med sponsorer utsatte hennes avskjed. Som toppblogger må man tåle å høre drittkasting fra andre folk, og vi er ikke helt sikre på om det kan ha vært en medvirkende årsak til at hun bestemte seg for å slutte.

Hun skriver ikke hva hovedårsaken er for at hun slutter, men vi tipper at det kan være at hun er blitt litt lei og samtidig vil ha mer fritid for seg selv og venner. Hverdagene kan være hektisk for en som skal holde seg i toppsjiktet til enhver tid, og vi har full forståelse for at hun velger å legge opp. Det som er svært spesielt med Anna er at hun var en av Norges yngste toppbloggere i en alder av 14 år(snart 15). At hun har klart å hamle opp med andre bloggere som er både 5 og 10 år gamlere enn seg selv er stort, og ikke minst beundringsverdig.Vi ønsker Anna Edwin lykke til videre med sitt liv! Hun er ferdig på ungdomsskolen til sommeren som betyr at hun kan velge videre utdanning. Mon tro hva det blir!

Hvis du vil lese bloggen hennes kan du klikke her

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Bachelorblogg

Bachelorblogg

24, Trondheim

Vi er tre gutter som har blogging som tema for vårt bachelorprosjekt. Til dette har vi derfor startet vår egen blogg for å se hvordan bloggverden fungerer! Ta gjerne kontakt med oss for å si litt om deres blogg, så kan dere hjelpe oss med bacheloroppgaven:) bachelorblogg@gmail.com

Norske blogger

Kategorier

Følg vår blogg med bloglovin

Arkiv

hits