Vi har intervjuet Julie Malvik!

Etter at vi begynte med bacheloroppgaven vår satte vi oss som mål å få intervjuet noen bloggere som har oppnådd et publikum. Idag fikk vi endelig møte den sjarmerende damen Julie Malvik!


Julie Malvik er 18 år og kommer fra Trondheim. Hun blogget sitt første innlegg 22.januar 2009 og har siden den gang blogget gjevnt og trutt. Hun har 170 følgere på bloglovin, drøye 2000 følgere på bloggurat og ligger foreløpig på en 11.plass på topplisten for Trondheim. Vi tok oss en prat Med Julie for å høre hvordan hun har klart å bygge seg opp som blogger, og hvordan hun har klart å skape faste lesere. Det er svært spennende og ikke minst beundringsverdig hvordan bloggere klarer å skape slikt uten noen form for kjendisstatus fra før. Idag er det vanlig å være en blogger, og flere har blitt "kjendiser" på kun å blogge. Uansett, intervjuet gikk fint og hun virket som en omhyggelig og oppegående blogger. Ifølge bloggen hennes så det ut til å bli en travel dag for Julie, men heldigvis klarte hun å skvise inn et lite intervju med oss. Det setter vi stor pris på!

Hvis du har lyst å stille Julie Malvik noen spørsmål kan dere gjøre det ved å trykke her

Bloggen til julie finner dere her

Lykke til videre Julie, og vi kommer til å følge bloggen din fremover;)

Hva synes dere om hennes blogg?
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Bachelorblogg

Bachelorblogg

24, Trondheim

Vi er tre gutter som har blogging som tema for vårt bachelorprosjekt. Til dette har vi derfor startet vår egen blogg for å se hvordan bloggverden fungerer! Ta gjerne kontakt med oss for å si litt om deres blogg, så kan dere hjelpe oss med bacheloroppgaven:) bachelorblogg@gmail.com

Norske blogger

Kategorier

Følg vår blogg med bloglovin

Arkiv

hits