Voe kommer, men ikke nå

Etter å ha fulgt blogit.no nøye gjennom hele gårsdagen, ble det aldri den lanseringen som ble spådd og håpet på. Vi ble litt skjelvne i beina da vi så at noen skrev at det ikke var før i April at lanseringen skulle ta sted. Da tok vi oss en ekstra tur på internett for å sjekke om disse påstandene kunne være sanne. Dessverre kom vi over en artikkel på VG hvor det sto God Kveld Norge hadde misforstått og lanseringen skulle ta plass i begynnelsen i April.. Etter å ha blusset opp både dere lesere og ikke minst oss selv, må vi beklage dette. Vi må bare svelge skuffelsen og bare vente å se fremover.

Hvorfor gleder vi oss til at Voe kommer tilbake spør du deg selv? Vel, som du kanskje vet så skriver vi en bacheloroppgave om blogging. Vi startet å blogge å skrive vår oppgave etter at Voe hadde sluttet. Et comeback i nærmeste fremtid vil gi oss mer å skrive om, kanskje omrokkeringer på topplistene og en tredje bloggportal vil skape en drakamp mellom bloggerne.  Det vil bety en ny æra for den norske bloggosfæren. Vi ser allerede hvilken debatt bloggr og blogg har skapt, og en tredje utfordrer vil bety en enda større maktkamp.

Vi skrev for 2 dager siden et innlegg hvor vi testet ut bloggr og ga vår karakter til bloggportalen. Hvis du vil lese vår test så klikker du på denne teksten. Etter vår mening så bør nok blogit prøve å overgå bloggr da vi anser dette som en bedre bloggportal enn blogg.no . Vi har store forventninger til denne ettersom Voe slår følge med Trine Grung og Fotballfrue.

Ellers så ser vi at vi klatrer oppover på antall lesere og sidevisninger som er veldig godt å se! Nesten 500 lesere på bloggurat  er veldig morsomt. Det takker vi svært mye for og håper at det dere leser hos oss faller i smak:)

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Bachelorblogg

Bachelorblogg

24, Trondheim

Vi er tre gutter som har blogging som tema for vårt bachelorprosjekt. Til dette har vi derfor startet vår egen blogg for å se hvordan bloggverden fungerer! Ta gjerne kontakt med oss for å si litt om deres blogg, så kan dere hjelpe oss med bacheloroppgaven:) bachelorblogg@gmail.com

Norske blogger

Kategorier

Følg vår blogg med bloglovin

Arkiv

hits