Voe lar fansen vente litt til..

I håp om at hun og blogit skulle komme iløpet av dagen, ser det nå mørkt ut for en eventuell lansering i dag. Vi har fått indikasjoner fra flere andre bloggere om at det var april og ikke mars hun og blogit skulle komme. Ifølge Godkveld Norge(TV2) og NRK skulle både Voe og bloggportalen lanseres 15.mars, så vi har vært litt skeptisk til å tro andre bloggere da GKN og NRK er "sikrere" kilder. Selv de har ikke bekreftet det, men derimot skrevet rykter om at det kunne skje idag.

Vi kom over en artikkel på VG idag som handler om akkurat dette. Eirik Nereng, broren til Voe, sier at det ble feil fremstilt av GKN og at lanseringsdatoen ikke er før begynnelsen av April! Ellers var han hemmelighetsfull med tanke på hennes rolle opp i det hele. Vi må innrømme at vi ble litt skuffet for vi hadde gledet oss til dette. Det virker som at både Trine Grung og Fotballfrue kommer til å slå følge likevel.

Artikkelen ble skrevet 10.mars og den kan du lese her

Vi sitter likevel å sjekker blogit.no for å se om den lanseres likevel. Hvis dere vet noe mer så kommenter gjerne! Tips mottas med takk:)

Flere som ble skuffet over at hun kanskje ikke kommer før om en måneds tid?



2 kommentarer

Anne Cecilie

15.mar.2011 kl.17:58

Ja :(

Lena

23.mar.2011 kl.13:56

nei, ikke i det hele tatt, men jeg kommer til å blogge på blogit.no :P

Skriv en ny kommentar

Bachelorblogg

Bachelorblogg

24, Trondheim

Vi er tre gutter som har blogging som tema for vårt bachelorprosjekt. Til dette har vi derfor startet vår egen blogg for å se hvordan bloggverden fungerer! Ta gjerne kontakt med oss for å si litt om deres blogg, så kan dere hjelpe oss med bacheloroppgaven:) bachelorblogg@gmail.com

Norske blogger

Kategorier

Følg vår blogg med bloglovin

Arkiv

hits