I morgen kommer Voe og blogit!

Vi holder pusten. Vi er meget spente på hva som kommer til å skje. I den siste tiden er det bloggr og blogg som har fått de fleste overskriftene i bloggene vi har sett på(og selvsagt det triste som skjer i Japan..), men imorgen kan det være duket for nye overskrifter som inneholder enten Voe eller blogit. Vi skrev vår mening om bloggr tidligere idag ettersom vi har fått blogg også der samtidig som at vi måtte teste ut utfordreren til blogg.no. Testen kan du lese lengre ned eller klikke her. Vil blogit.no bli bedre enn blogg og bloggr på selve siden, eller bruker blogit Voe som et trekkplaster for å få bloggere? Vi skjønner at det er god PR å si at hun gjør comeback, men da stilles det forventninger til den kommende bloggportalen.

Det norske bloggefolk sitter sikkert og er spente på hva som kommer til å skje. Ingen av de involverte i prosjektet har bekreftet at hun kommer til å blogge, men vi tror hun gjør det. Det virker lite sannsynlig at hun kun skal være en "skribent" som blogit hevdet at hun skulle være. Vi får bare vente å se!

Vi kommer til å følge saken fra morgen til kveld så dere som leser oss vil få nyheten servert her på bachelorbloggen iløpet av morgendagen.

Vi gleder oss! Gleder du deg?

7 kommentarer

Maiken

15.mar.2011 kl.08:57

15. april, ikke 15. mars :)

Bachelorblogg

15.mar.2011 kl.10:13

I følge God Kveld Norge var den antatte lanseringsdatoen 15.mars. Det var dog ikke sikkert at blogit.no skulle lanseres den dagen, men det var den eneste datoen de kom med. Foreløpig er det ingen reaksjon på blogit.no!

Lisa ♥

15.mar.2011 kl.15:18

det er 15, mars :)

Bachelorblogg

15.mar.2011 kl.16:25

Isåfall så lar de oss vente lenge!
har hun begynt? :p

Bachelorblogg

16.mar.2011 kl.08:07

Nei, dessverre. Det ser ut til at vi må vente litt til.Senest begynnelsen av April vil hun nok dukke opp!;)

May-Teresa

04.apr.2011 kl.17:50

Voe in my ass.

Skriv en ny kommentar

Bachelorblogg

Bachelorblogg

24, Trondheim

Vi er tre gutter som har blogging som tema for vårt bachelorprosjekt. Til dette har vi derfor startet vår egen blogg for å se hvordan bloggverden fungerer! Ta gjerne kontakt med oss for å si litt om deres blogg, så kan dere hjelpe oss med bacheloroppgaven:) bachelorblogg@gmail.com

Norske blogger

Kategorier

Følg vår blogg med bloglovin

Arkiv

hits