Bloggr, Voe's comeback og blogit.no

Vi skrev tidligere i dag at vi skulle skrive om den nye bloggportalen, men dessverre kom noe i veien så vi rakk ikke dette idag. Imorgen tidlig skal vi derimot ta for oss fordeler og ulemper, likheter og ulikheter for bloggr.no. I tillegg skal vi følge blogit.no sin antatte lanseringsdag(som er TIRSDAG 15.mars) time for time, og ikke minst hvilken rolle Emilie "Voe" Nereng spiller oppi alt dette. Vi tipper det er mange spente, nervøse og/eller kanskje irriterte bloggere der ute som interesserer seg for comebacket og blogit.no. Vi skal derfor gjøre så godt vi kan for å gi dere informasjonen som dere forhåpentligvis venter på;)

Kort oppsummert;

- Vi skal gi en grundig "leksjon" i bloggr.no med fordeler og ulemper og likheter og ulikheter med blogg.no. Vi vil også kåre en vinner som vi synes er best;)
- HTML for bloggere del 3 vil vi også komme med!
- Blogit.no sin antatte lansering vil vi følge nøye med på;)

Det blir med andre ord en spennende mandag i møte! Hva tror dere om imorgen?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Bachelorblogg

Bachelorblogg

24, Trondheim

Vi er tre gutter som har blogging som tema for vårt bachelorprosjekt. Til dette har vi derfor startet vår egen blogg for å se hvordan bloggverden fungerer! Ta gjerne kontakt med oss for å si litt om deres blogg, så kan dere hjelpe oss med bacheloroppgaven:) bachelorblogg@gmail.com

Norske blogger

Kategorier

Følg vår blogg med bloglovin

Arkiv

hits