Småbloggernes krig er i gang

5.mars ble bloggr lansert for allmenheten og nå begynner vi å se at bloggr har begynt å vokse. I går kveld så vi på forsiden til bloggr hvor nyeste innlegg fra bloggere ligger, og halve forsiden handlet om blogg. no og bloggr.no. Enkelte overskrifter var blogg.no vs bloggr.no, jeg har gått til bloggr, ny bloggportal, bloggkrig etc. Det tok ikke lang tid før debatten om blogger også nådde den nylanserte bloggportalen. Vi kan nå konstantere av "småbloggerne"(bloggene som ikke er på topplistene)  sin krig har nå begynt. Kanskje kommer det rivaliserende blogger som konkurrerer mot hverandre fra hver sin bloggportal? Isåfall kan vi relatere dette med en rvaliserende fotballkamp med eksempelvis Manchester United og Liverpool. Dette er morsomme og nervepirrende kamper, og kanskje vil dette også skje i den norske bloggosfæren.

I ettermiddag vil vi skrive et innlegg om bloggr.no sin bloggfunksjon. Ikke alle har satt seg inn i det fordi de bruker en annen type publisering enn blogg.no. Vi kommer til å skrive om fordeler og ulemper og forskjeller og likheter.

Følg oss utover dagen:)

4 kommentarer

maiken

13.mar.2011 kl.18:46

Spennende prosjekt! Hva er det dere tar en bachelor i?

Bachelorblogg

13.mar.2011 kl.22:50

Hei, Maiken! Vi studerer IT-støttet Bedrifttutvikling ved HIST i Trondheim. Ferdig utdannet kan vi jobbe som IT-konsulenter:)

maiken

14.mar.2011 kl.20:09

Ålreit! Jeg leser lett oppgaven deres når den er ferdig ;)

Bachelorblogg

15.mar.2011 kl.10:11

Kult;)

Skriv en ny kommentar

Bachelorblogg

Bachelorblogg

24, Trondheim

Vi er tre gutter som har blogging som tema for vårt bachelorprosjekt. Til dette har vi derfor startet vår egen blogg for å se hvordan bloggverden fungerer! Ta gjerne kontakt med oss for å si litt om deres blogg, så kan dere hjelpe oss med bacheloroppgaven:) bachelorblogg@gmail.com

Norske blogger

Kategorier

Følg vår blogg med bloglovin

Arkiv

hits