Linnea Myhre- Bloggnorges ekte blogger?

Vi har en god stund sjekket ut hva hver enkelt toppblogger har klart å tjene på sin blogg, og resultatene har vist seg å være ganske så forskjellig. Det som vi var mest overrasket over var at bloggeren Linnea Myhre, som ble kåret til årets blogger under Costume Awards, stakk seg ut i mengden. Man skulle tro at en blogger som henne tjente fett på å blogge, men det gjør hun i realiteten ikke.

Hun sier selv at hun har drøyt 5000,- i måneden- før skatten trekkes. Hun har derimot blitt nedringt av sponsorer og reklamebedrifter, men hun har "pent"(så optimistisk som hun er..) takket nei til det. Penger er alle glade i inklusiv henne selv, men hun er ikke den typen som lever av å blogge. Det kaller vi for et unikum i den norske bloggosfæren.

Andre kjente bloggere som f.eks Lars Tangen eller Ulrikke Lund tjener mellom 40-100.000 norske kroner, i måneden. Likevel er disse kresne selv om de tjener godt på bloggingen sin. De sier selv at feil sponsing ødelegger bloggen deres, og at de kun blogger om ting som de selv har sansen for. Det er likevel verdt å nevne at de også får produkter eller tjenester. Lars Tangen får eksempelvis hudpleie på en hudklinikk i Bærum helt gratis, og Ulrikke Lund ble tilbudt bil. Hun takket nei fordi hun følte at det ikke sto i stil med hennes blogg, men hun får tilsendt andre produkter.

For de som er opptatt av den "ekte" bloggingen hvor det kommersielle ikke spiller den høyeste faktoren, er definitivt Linnea Myhre en av dem. Så fremt hun snakker sant om sin blogginntekt.

Vi tror at 2011 vil bli det året hvor blogging vil begynne å ta av, på ordentlig. Det har vært en betydelig vekst i den norske bloggosfæren, men med nye bloggportaler og større fokus fra komersielle partnere vil dette bli enda større.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Bachelorblogg

Bachelorblogg

24, Trondheim

Vi er tre gutter som har blogging som tema for vårt bachelorprosjekt. Til dette har vi derfor startet vår egen blogg for å se hvordan bloggverden fungerer! Ta gjerne kontakt med oss for å si litt om deres blogg, så kan dere hjelpe oss med bacheloroppgaven:) bachelorblogg@gmail.com

Norske blogger

Kategorier

Følg vår blogg med bloglovin

Arkiv

hits