Hva synes folk om bloggr.no kontra blogg.no?

I går skrev vi et innlegg om kanskje norges første, store bloggkrig, og at tidligere bloggstjerne, Emilie Nereng, kan gjøre comeback. Dessuten er det en tredje norsk bloggaktør som vil komme på banen, nemlig blogit.no. Vi fikk mange tilbakemeldinger på vår artikkel, men vi er ennå usikker på hva folk vil komme til å gjøre nå fremover.

Blogg.no sin gründer, Rafiq Charania, har gjort det slik at toppbloggerne(1-20) skal bli honnorert. Det har skapt stor debatt blant bloggere og det skjønner vi godt. Enkelte synes de er godt betalt fra før mens andre synes det er fortjent fordi de bruker masse tid på bloggen. Noen hevder også at selve blogg- konseptet forsvinner da det tenkes kun kommersielt.

Hva tenker dere om saken? Vil dere flytte over til bloggr? Hvis dere flytter over; er det fordi blogg.no betaler toppbloggere eller fordi at bloggr er bedre?

PS: Vi kom ikke med vår "HTML for bloggere" seksjon igår som vi lovte, men årsaken var at vi prioriterte å skrive om bloggkrigen istdedenfor. For de som eventuelt savnet det kan vi forsikre om at den kommer enten i morgen ettermiddag eller på mandags formiddag:) Hvis du ikke vet hva det dreier seg eller ikke fikk med deg del 1 og 2 kan du se på listen nedenfor.

Klikk her for å se hva konseptet "HTML for bloggere" går ut på.

 

2 kommentarer

Renate

12.mar.2011 kl.14:33

Jeg tviler sterkt på at jeg kommer til å gå over til bloggr framfor blogg.no, om de betaler toppbloggerne eller ikke. Det er uansett bare bra at det kommer flere og flere portaler for folk som vil blogge, det gir folk en valgmulighet. Noen steder er det jo også enklere å redigere designet uten å måtte kunne for mye HTML. Det er også en mulighet til å "låse" bloggen på noen steder (på blogspot er det hvertfall mulig) og det er det jo mange som vil benytte seg av, det er liksom ikke alle som vil at hele Norge (hele verden og forsåvidt) skal kunne lese deres tanker og se på deres bilder. For øvrig så er det mange som også mener at de mer "useriøse" bloggene ligger på blogg.no i den grad at det er veldig mange 9-13 åringer som blogger om alskens svada (ikke at jeg har noe imot disse bloggerne, det er et fritt land). Men er det liksom ikke det blogging handler om egentlig? Å blogge om hva man vil, når man vil? At en blogg er "useriøs" og full av "tull" gjør den ikke desto mindre til en blogg, jeg vil heller si at det er kroneksempelet på en blogg, hvor man fører på en slags måte en "dagbok" på nettet. Føler meg ganske enig i utsagnet om at bloggkonseptet forsvinner litt når man skal få betalt fordi at folk leser bloggen din, det er litt.. jeg vet ikke helt, rart egentlig. Men å tjene penger på grunn av annonser er for min del helt greit!

Bachelorblogg

12.mar.2011 kl.16:42

Godt å se et reflektert og ærlig svar fra en annen blogger. Ikke det at vi ikke får det, men det er morsomt å få svar på det vi lurer på:) Flere meninger mottas med takk:)

Skriv en ny kommentar

Bachelorblogg

Bachelorblogg

24, Trondheim

Vi er tre gutter som har blogging som tema for vårt bachelorprosjekt. Til dette har vi derfor startet vår egen blogg for å se hvordan bloggverden fungerer! Ta gjerne kontakt med oss for å si litt om deres blogg, så kan dere hjelpe oss med bacheloroppgaven:) bachelorblogg@gmail.com

Norske blogger

Kategorier

Følg vår blogg med bloglovin

Arkiv

hits