Forandringer og våre planer fremover

Da er det torsdag og helgen nærmer seg med stormskritt. Vi tipper at det ikke bare er oss som gleder oss til helg, men samtlige personer der ute. Vil vil dele så mye som mulig med dere lesere, men dessverre kan vi ikke dele alt vi har. Vi kan derimot dele "nesten" alt og forhåpentligvis er det nok til at dere følger oss fremover;)

På mandag startet vi med et nytt konsept som vi har valgt å kalle så originalt som "HTML for bloggere". Det går ut på at vi tre dager i uken publiserer et innlegg som sier hvordan man enkelt kan skrive HTML-koder på sin blogg. Disse kodene utgjør hvordan siden skal se ut, fargene, skrifttype, linjer, tabeller m.m. Utover tiden vil kompleksiteten i kodene bli større, men vi skal prøve å gjøre det så forståelig som mulig. Vi oppfordrer derfor til at de som vil følge med bør følge oss fra starten av for å henge med. Imorgen skal vi ha vår tredje del hvor vi skal ta for oss resten av CSS(stilsettet) til bloggsiden.

Vi bruker vår side som eksempel og derfor kan alle som eier en blogg på blogg.no gjøre det samme som vi gjør. Kodene fungerer også på andre blogger, men det er forskjell på hvor kodene ligger fra blogg til blogg. Så for de som følger oss uten en blogg på blogg.no kan få det vanskeligere å se hvor de skal implementere en kode som vi viser. Dersom du/dere har noen spørsmål så er det bare å kommentere på vår blogg, så skal vi svare så godt og raskt vi kan:) "HTML for bloggere" skal fortsette helt til at du som leser har nok kunnskap til å lage din egen webside(gjerne en blogg). Du kan også da forandre og sette opp hvordan din blogg skal se ut dersom du har en blogg du vil forandre på.

Vi er nå inni en fase i vårt bachelorprosjekt hvor vi skal sende ut spørreundersøkelser til andre personer. Vi er også snart i gang med å lage en video for hvordan vi oppfatter bloggnorge. Den vil selvsagt bli lagt ut her slik at alle kan se den;)

Ellers har vi flyttet våre venner lengre opp på siden fordi vi lovte at dersom flere la oss til som venn, ville listen bli flyttet lengre opp. Det som er ekstra gledelig er at siden igår(!) har vi fått drøyt 10 nye venner. På så kort tid er det veldig hyggelig og smigrende. Dersom flere har lyst er det bare å legge oss til som venn, og du vil få din egen plass i vår venneliste:)

Hva er deres planer fremover i de kommende månedene? Noen høydepunkt eller noe dere gleder dere sinnsykt til?;)

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Bachelorblogg

Bachelorblogg

24, Trondheim

Vi er tre gutter som har blogging som tema for vårt bachelorprosjekt. Til dette har vi derfor startet vår egen blogg for å se hvordan bloggverden fungerer! Ta gjerne kontakt med oss for å si litt om deres blogg, så kan dere hjelpe oss med bacheloroppgaven:) bachelorblogg@gmail.com

Norske blogger

Kategorier

Følg vår blogg med bloglovin

Arkiv

hits