Gledelige nyheter!

Mandager er fæle, tirsdager er "kneika" man må komme over og onsdag er dagen hvor vi kan skimte en liten bit av helgen. Vi har fått en knallstart på vår onsdag hvertfall! Når vi logget på vår side fikk vi se at vi hadde fått hele 9 nye venner! På så kort tid er det rekord for oss hittil i vår bloggetid, og vi setter utrolig høyt pris på dette. Vi skrev tidligere at dersom vi får en del venner vil vi flytte venne-båsen ,som vi har lengre ned på høyreside, lengre opp slik at det er synlig for alle når de kommer å vår side. De som la oss til på mandag og tirsdag vil bli lagt ut på siden iløpet av dagen;)

En annen god nyhet er at i våre analyse verktøy viser at de som er innom siden vår er der lenge, og at vi har noen faste lesere. Det er svært morsomt og gir oss motivasjon til å blogge oftere! Vi har til nå blogget ca 3-4 innlegg pr. uke, men vi vurderer nå å blogge minst 5-6 ganger i uken pga. dere.

Vår siste gledelige nyhet for dette innlegget er at vi nå er i gang med å lage en film. Filmen skal handle om en blogger og hvordan bloggverden i Norge kan være i dag. Filmen er basert på hvordan vi oppfatter bloggverdenen og skal brukes i forbindelse med vår spørreundersøkelse om blogging. Vi kommer med mer informasjon om filmen når det er avklart:)

Senere i dag vil vi komme med dagens HTML-koder som dere kan bruke på deres blogger;)

 

Én kommentar

Lise

09.mar.2011 kl.11:43

Så kult:D gleder meg til å følge med!

Skriv en ny kommentar

Bachelorblogg

Bachelorblogg

24, Trondheim

Vi er tre gutter som har blogging som tema for vårt bachelorprosjekt. Til dette har vi derfor startet vår egen blogg for å se hvordan bloggverden fungerer! Ta gjerne kontakt med oss for å si litt om deres blogg, så kan dere hjelpe oss med bacheloroppgaven:) bachelorblogg@gmail.com

Norske blogger

Kategorier

Følg vår blogg med bloglovin

Arkiv

hits