Morgenshowet på NRJ, kaffe og nystekte boller!

God morgen alle sammen! Da er vår skoledag i gang igjen og denne gangen startet vi tidlig. Det som er så dristig med å avtale møter så tidlig er at det er for gjort å sove for lenge. Det er dødsdeilig å sove kjempe lenge, men det er ikke alltid bra. Uansett, det regner ute og vi sitter inne å "bachelorerer" som en medstudent av oss sa for en stund siden.Innimellom bachelor-jobbingen tar vi oss pauser og spiser mat. Når vi er hjemme gjør vi hva vi vil såfremt det ikke er noe skolearbeid som må gjøres. Et spill som nylig fikk et av gruppens medlemmer til å bli hekta var VG sportens Ski VM 2011. Helt enkelt spill hvor man skal holde inn en knapp for å få skiløperen til å gå og slippe knappen i svingene for å unngå å skrense. Beste noteringen på vedkommende er 41,107 som er en forholdsvis grei tid. 1.plassen leder med tiden 40,3 og noe og det er ikke lett å treffe på å alle svinger. En feil og du kan fort tape 3-4 millisekunder og da er rekorden utenfor rekkevidde.

Ikke prøvd dette fantastiske spillet?? Prøv det her Se om du klarer å slå noen rekorder;)

Nå sitter vi her og nyter nytraktet kaffe, ferske boller og NRJ i bakgrunnen. Det er digg. Ingen sunn frokost i dag, men ettersom det er fredag og snart helg tillater vi oss det;)

-

2 kommentarer

Rina

05.mar.2011 kl.12:57

ÅÅrh du altså får meg til å savne skole tiden igjen :)

nytraktet kaffe, boller og radio. Gode tider ;-)

Bachelorblogg

06.mar.2011 kl.20:47

Det var godt at vi fikk vekket noen gode gamle minner;)

Skriv en ny kommentar

Bachelorblogg

Bachelorblogg

24, Trondheim

Vi er tre gutter som har blogging som tema for vårt bachelorprosjekt. Til dette har vi derfor startet vår egen blogg for å se hvordan bloggverden fungerer! Ta gjerne kontakt med oss for å si litt om deres blogg, så kan dere hjelpe oss med bacheloroppgaven:) bachelorblogg@gmail.com

Norske blogger

Kategorier

Følg vår blogg med bloglovin

Arkiv

hits