Egen Facebook-side og en stk full-baby!

Da har vi knyttet vår bloggvirksomhet opp mot Facebook. Vi har selvsagt laget en egen side på Facebook for å nå frem til flere enn kun her på blogg.no. Vi vil ikke blogge på den siden, men poste viktige nyheter eller ting som skjer der samtidig som det vil bli publisert her. Bloggingen vil fortsatt være på denne siden(slapp av folkens, vi skal blogge i massevis!). Hvis du har lyst så kan du gå på facebook å søke etter "bachelorblogg" og GJERNE trykk liker. Det vil hjelpe oss utrolig mye! Vi jobber også med å få en liker-boks på siden slik at dere enkelt kan trykke på liker her på siden istedenfor å søke etter oss på Facebook:)

I midlertidig kan vi slenge på at vi jobber med å bearbeide statistikken for februar i skrivende stund. Det er tungt fordi det er mange tall, navn og forskjellige verdier å ta hensyn til. Vi har forøvrig blitt ferdig med det meste av statistikken for denne måneden, men vi har ennå 2 måneder til med statistikk som vi skal føre..

Oppi alt dette har vi det selvsagt morro. En venn har gitt oss en link som viser en baby på en bar(nei, ikke en ekte bar) som drikker seg "full". Denne må sees synes vi!

 

2 kommentarer

Synne Cecilie

28.feb.2011 kl.13:27

haha, morsom film :P

Ida.G

28.feb.2011 kl.14:15

haha

Skriv en ny kommentar

Bachelorblogg

Bachelorblogg

24, Trondheim

Vi er tre gutter som har blogging som tema for vårt bachelorprosjekt. Til dette har vi derfor startet vår egen blogg for å se hvordan bloggverden fungerer! Ta gjerne kontakt med oss for å si litt om deres blogg, så kan dere hjelpe oss med bacheloroppgaven:) bachelorblogg@gmail.com

Norske blogger

Kategorier

Følg vår blogg med bloglovin

Arkiv

hits