Vi tok en liten ferie..Men nå er vi tilbake igjen!

Da er det en stund siden sist vi blogget. Vi har fått kjenne allerede nå at blogging krever tid og mye av oss. For dere som er bloggere selv og som leser det vi skriver, vil dere nok si at vi er late eller dårlige bloggere. Vi kan si i vårt forsvar at vi ikke er noen bloggere, men vi prøver å venne oss til det. I tillegg til vår "latskap" har vi også tatt oss en liten ferie ettersom det er tross alt vinterferie de fleste plasser i landet. Selv om vi har vært late med selve bloggingen, har vi likevel jobbet med vår bacheloroppgave. Vi har skrevet statistikk og i tillegg besøkte vi butikkjeden Carma i Trondheim.


Ovenfor ser vi litt av innsiden av butikken Carma. Årsaken til at vi besøkte Carma var fordi eieren av butikken har egen blogg hvor hun viser frem klær fra butikken. Vi synes dette er spennende fordi dette er akkurat det vi jobber med i vår bacheloroppgave. Nemlig det å blogge. Vi fikk avtalt et møte med Hilde(som sjefer i butikken) som skal ta plass neste uke. Vi vil selvsagt skrive om hvordan det gikk når det er overstått;)

Vi er ingen kleseksperter(spør noen jentebloggere!), men vi fikk inntrykk av at klesplaggene var av høy og god kvalitet. Vi fikk hvertfall inntrykk av at butikken var av  en høy klasse og som lett kunne sette en enkel og kjedelig Cubus-butikk i skyggen(klesplaggene på Cubus er også gode, men de har som regel ikke like høy klasse i selve interiøret og pyntigen i butikken synes vi da!)

Hadde du hørt om Carma før du leste dette innlegget? Skriv en kommentar om hva du synes om butikken!

Hadde du ikke hørt om Carma før du leste dette innlegget? Besøk bloggen til Hilde og Carma her

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Bachelorblogg

Bachelorblogg

24, Trondheim

Vi er tre gutter som har blogging som tema for vårt bachelorprosjekt. Til dette har vi derfor startet vår egen blogg for å se hvordan bloggverden fungerer! Ta gjerne kontakt med oss for å si litt om deres blogg, så kan dere hjelpe oss med bacheloroppgaven:) bachelorblogg@gmail.com

Norske blogger

Kategorier

Følg vår blogg med bloglovin

Arkiv

hits