Vi har vært i møte med Sparebank1!

Da har vi unnagjort vårt møte med Sparebank Midt-Norge. Her stilte vi spørsmål som handlet om deres blogg, og vi fikk svært gode tilbakemeldinger på det vi lurte på. Sparebank 1 holder til i midtbyen i Trondheim hvor de har kontorer i et splitter nytt bygg som ligger et steinkast unna Mercur- senteret.  Vår kontakt innad Sparebank 1 var svært hyggelig og tok i mot oss med åpne armer, noe vi satte stor pris på.

Her ser vi logoen til Sparebank1


Deres blogg handler om rådgivning innen personlig økonomi. Det er ikke lenge siden de startet bloggen så foreløpig er den litt ukjent hos sine kunder. Dersom du har lyst til å lese på deres blogg, har noen spørsmål eller trenger rådgivning innen din økonomi, anbefaler vi at du tar deg turen innom deres blogg. Denne kan du lese her.


Slik ser bygningen til Sparebank1 ut i Trondheim. Dette er en tegning for bygget før det ble renovert.

Vi vil selvsagt poste topp 10 listen for idag ikveld, og samtidig si hvilken blogg vi tror vil hevde seg iløpet av dagene som kommer. Vi sees!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Bachelorblogg

Bachelorblogg

24, Trondheim

Vi er tre gutter som har blogging som tema for vårt bachelorprosjekt. Til dette har vi derfor startet vår egen blogg for å se hvordan bloggverden fungerer! Ta gjerne kontakt med oss for å si litt om deres blogg, så kan dere hjelpe oss med bacheloroppgaven:) bachelorblogg@gmail.com

Norske blogger

Kategorier

Følg vår blogg med bloglovin

Arkiv

hits