Hva skjer?

Da er det mandag igjen! Det er på tide å riste av seg helgen og børste støvet av skole og arbeid fra fredag. Vi har kommet langt i vårt arbeid med bacheloroppgaven, og vi skal jobbe knallhardt også denne uken. Som vanlig vil vi poste topp 10 listen for dagen, og samtidig vil vi rette et spørsmål mot bloggerne i Norge:

Hva skjer, bloggnorge?

Her skjer det ingenting annet enn research, statistikk og blogging. Litt kjedelig, men det må gjøres:p

Her er uansett dagens topp 10 liste:

Tonedamli (36747) 
Julianyl (31033) 
Tcmn (26856) 
Livingdoll (26444) 
Annais (22409) 
Rachelnordtomme (19934) 
Andreabadendyck (16691) 
Linni (15494) 
Tommylife (14801) 
Karolineberget (14150)

To utskiftninger fra fredagens topp 10 liste hvor Tuvaw og Voe er byttet ut med Tommylife og Rachelnordtomme. Gratulasjoner til de som er på listen og kondolering til de som har falt ut. Voe har en god stund vært på topp 10 listen etter at hun sluttet, men vi antar at hun vil fortsette å falle fremover i tid. Noen oppganger vil sannsynligvis komme, men hun vil sakte, men sikkert falle nedover med tide som kommer. Rachel var høyere på listen i helgen, men hun har falt litt etter Senkveld opptredenen på fredag.

2 kommentarer

Lise

17.feb.2011 kl.16:00

blogglisten.no tar med blogger som ikke har blogg.no til plattform, og er derfor mer korrekt, men regner med at dere bachelorgutter vet det. Artig oppgave dere har btw. Synd jeg slettet matbloggen min!

Lise

2 babed

Bachelorblogg

21.feb.2011 kl.23:04

Lise: Vi har tatt høyde for det, Lise. Vi fører statistikk fra flere hold for å kvalitetssikre tallene vi bruker. Likevel, takk for at du er påpasselig og tittet innom bloggen vår! Håper du vil følge bloggen utover våren;)

Skriv en ny kommentar

Bachelorblogg

Bachelorblogg

24, Trondheim

Vi er tre gutter som har blogging som tema for vårt bachelorprosjekt. Til dette har vi derfor startet vår egen blogg for å se hvordan bloggverden fungerer! Ta gjerne kontakt med oss for å si litt om deres blogg, så kan dere hjelpe oss med bacheloroppgaven:) bachelorblogg@gmail.com

Norske blogger

Kategorier

Følg vår blogg med bloglovin

Arkiv

hits