Snart helg!

Helgen har så vidt sett dagens lys, og for mange betyr dette skole-og arbeidsfri. Fritid er noe som alle setter pris på uansett om det er snakk om et par timer, dager eller uker. Vi skulle ønske at vi hadde fri mye mer enn vi har fra før, men det får vi dessverre ikke;/ Vi kan forøvrig nevne at vi har fått 20 responser på vår spørreundersøkelse og det er vi takknemmelige for. Dette vi få god nytte av i vår bacheloroppgave!

Selv om det er helg så må vi likevel spørre; det er vel ingen som tar helg fra bloggen sin?

Utover dagen vil vi komme med vår spådom for helgen, topplisten og selvsagt vår utvalgte blogg som skiller seg ut fra mengden. Vi vil foreløpig ønske alle god helg med et bilde av en i bachelorgruppen da han våknet i morges.


Ja, vi vet. Han hadde glemt å ta av leppestiften og  brillene fra dragshowet sitt i går. Det beklager vi, men vi synes at det var et så bra blinkskudd at vi måtte dele det med dere;)

Én kommentar

juliefengaas

11.feb.2011 kl.12:12

God helg :D

Skriv en ny kommentar

Bachelorblogg

Bachelorblogg

24, Trondheim

Vi er tre gutter som har blogging som tema for vårt bachelorprosjekt. Til dette har vi derfor startet vår egen blogg for å se hvordan bloggverden fungerer! Ta gjerne kontakt med oss for å si litt om deres blogg, så kan dere hjelpe oss med bacheloroppgaven:) bachelorblogg@gmail.com

Norske blogger

Kategorier

Følg vår blogg med bloglovin

Arkiv

hits