Spørreundersøkelse om blogging! TA DEN PÅ VÅR BLOGG:)

Her har vi laget en aldri så liten spørreundersøkelse. Den tar ca 2-3 minutter og vil gi oss viktig informasjon i vårt arbeid. Gjerne del vår blogg med andre slik at vi når flere bloggere også:) Kommenter også hva du mener om spørreundersøkelsen i kommentar-feltet!

 

6 kommentarer

Mattie Nishobora

09.feb.2011 kl.15:15

tokk den, men haha...lol. Det står bruker du blogshout? og jeg svarte nej, men så kom det hvor ofte bruker du blogshout 1-2 ganger osv.hva faen ? xD Dårlig undersøkelse. også en ting til stod ikke noe om samfunns bloggere, bare shit og crap x)

Bachelorblogg

09.feb.2011 kl.15:21

Ser at vi glemte noen svaralternativ:p det er rettet på dette nå;) Takk for at du sa i fra!

Pia Bjørnsen

09.feb.2011 kl.15:27

spørringen var grei, men på noen av de måtte man bare velge noe, siden det ikke gikk ann og klikke neste om det ikke var noen av de :P

Internetulv

09.feb.2011 kl.15:28

Hei.

Tok undersøkelsen, men jeg savner en del alternativer. Er ikke helt sikker på om musikk, tv, film osv går under teknoblogger, men tviler litt. :P Selv er jeg ikke en aktiv blogger, men det blir så jeg blogger om veldig mye forskjellig. Kunne eventuelt ha hatt en "diverseblogg" som alternativ. :)

Bachelorblogg

09.feb.2011 kl.15:52

Vi er litt generell i spørreundersøkelsen vår i denne omgang, så derfor har vi ikke gått særlig inn i dybden på spørsmålene/svaralternativene. Det vil komme en eller flere spørreundersøkelser senere hvor vi går mer i dybden med bedre og sepsifikke alternativ og spørsmål. Musikk, film, tv etc. får gå under teknoblogger for denne gang. Det går dessuten ann å hake av flere alternativ dersom du blogger om flere av temaene;)
Pia Bjørnsen: Hva var det du savnet isåfall av alternativ? Gjerne skriv de du synes manglet isåfall:)

Nina

09.feb.2011 kl.19:17

Done! :-)

Skriv en ny kommentar

Bachelorblogg

Bachelorblogg

24, Trondheim

Vi er tre gutter som har blogging som tema for vårt bachelorprosjekt. Til dette har vi derfor startet vår egen blogg for å se hvordan bloggverden fungerer! Ta gjerne kontakt med oss for å si litt om deres blogg, så kan dere hjelpe oss med bacheloroppgaven:) bachelorblogg@gmail.com

Norske blogger

Kategorier

Følg vår blogg med bloglovin

Arkiv

hits