Motiverer blogging?

Vi er godt i gang med vår blogg og researchen av bloggnorge, og vi er nysgjerrige på hva dere tenker om bloggen. Til nå har vi spurt og fått svar på hva dere blogger om, hvorfor dere blogger, om det er en avhengighet eller nødvendighet og hvorfor dere begynte å blogge. Nå lurer vi på følgende:

Motiverer  blogging?

Noen blogger om skønnhet, om livet sitt, trening eller alle om hverandre og dermed er det interessant å se om noen blogger om dette for sin egen motivasjon. Ettersom blogger ofte blir sammenlignet med dagbøker så er det ikke unaturlig å dra denne paralellen. Dersom man har begynt å trene et par ganger i uken og resultatene blir kommentert av venner, kan dette være en motivasjon for den som trener. Da undrer vi på om dette også gjelder på nettet fra fremmede mennesker.

Figuren ovenfor er viser hvordan vi kan tenke når det kommer til motivasjon.

Vi kommer med vår utvalgte blogg og topp 10 liste senere idag!

 

5 kommentarer

Yvonne Weldingh

09.feb.2011 kl.11:26

Blir bra :)

~ Erika Louise <3

09.feb.2011 kl.12:07

motivasjonen kommer vel med antall kommentarer? Det tror jeg den gjør for min del.. Lite kommentarer fører til ekstreeemt lite motivasjon.. Eller?

cecilieausland

09.feb.2011 kl.12:07

Dette her blir bra!

matea

09.feb.2011 kl.13:01

enig med erika :)

Bachelorblogg

09.feb.2011 kl.13:06

Kommer motivasjonen kun ved andre kommentarer altså? Det gir ingen god følelse eller motivasjon bare ved å deler det på bloggen selv om det ikke kommer noen kommentarer? Det kan være en del folk som leser innlegget, men ikke kommenterer. Likevel kommenterer folk som oftest innlegg på blogger når de leser det:p

Skriv en ny kommentar

Bachelorblogg

Bachelorblogg

24, Trondheim

Vi er tre gutter som har blogging som tema for vårt bachelorprosjekt. Til dette har vi derfor startet vår egen blogg for å se hvordan bloggverden fungerer! Ta gjerne kontakt med oss for å si litt om deres blogg, så kan dere hjelpe oss med bacheloroppgaven:) bachelorblogg@gmail.com

Norske blogger

Kategorier

Følg vår blogg med bloglovin

Arkiv

hits