Ny uke for bachelorprosjektet, topp 10 og resultatet av vår spådom!

Da var det endelig(...) mandag igjen. Da vi sjekket bloggen nå nettopp så vi at det hadde kommet et par kommentarer siden sist vi sjekket, og det er kjempe bra! Vi håper at samme fremgangen fortsetter:) En annen ting som var nesten like gledelig var at vi nok en gang traff på vår spådom! Vi tippet at Linni's blogg ville klatre et par plasser de neste to dagene. Idag kan vi konstantere at hun ligger på 2.plass for øyeblikket. Vi var litt beskjeden i vår spådom denne gangen, men vi hadde diskutert innad i gruppen om at hun kunne nå topp 4. Likevel hadde vi ikke forutsett at hun ville klatre helt til 2.plass. Mens vi snakker vi om listen kan vi like godt legge den frem for dagen:
Julianyl (31208) 
Linni (30206) 
Tcmn (26671) 
Tonedamli (25999) 
Larstangen (25633) 
Annais (24981) 
Livingdoll (21682) 
Voe (19612) 
Rachelnordtomme (15528) 
Andreabadendyck (15150)

Julianyl ligger nok en gang på 1.plass og vil ikke gi fra seg tittelen dronningen av blogg.no.  Ellers så er de som var på topplisten på fredag også med på dagens topp 10 liste. Tone Damli har klatret seg opp på en 4.plass og dessverre for Karolineberget måtte hun vike fra topp 10 listen denne dagen. Hun er likevel på en respektabel 11.plass. Vi kommer med vår spådom utover dagen og vi vil selvsagt komme med vår utvalgte blogg for dagen!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Bachelorblogg

Bachelorblogg

24, Trondheim

Vi er tre gutter som har blogging som tema for vårt bachelorprosjekt. Til dette har vi derfor startet vår egen blogg for å se hvordan bloggverden fungerer! Ta gjerne kontakt med oss for å si litt om deres blogg, så kan dere hjelpe oss med bacheloroppgaven:) bachelorblogg@gmail.com

Norske blogger

Kategorier

Følg vår blogg med bloglovin

Arkiv

hits