Topp 10, dagens spådom og vår utvalgte blogg!

Da er det på tide med dagens runde med topplisten, vår spådom og vår utvalgte blogg for dagen. Topplisten har ikke forandret seg veldig siden sist vi postet, men det er likevell noen forandringer

Julianyl (29328)
Rachelnordtomme (24860) 
Annais (23287) 
Larstangen (23060) 
Tcmn (22633) 
Voe (20637) 
Livingdoll (18865) 
Andreabadendyck (13768)
Linni (12358) 
Karolineberget (12327)

Vi traff på vår spådom når det gjaldt Rachel Nordtommes blogg forrige gang. Da lå hun på en 6-7 plass og vi spådde at hun ville nå topp 3 ilpet av kort tid. Hun er nå på 2.plass og vi er svært fornøyde med at vår spådom var vellykket! Denne gangen tror vi at Linni Meister vil klatre på topplisten. Vi tror at hun vil klatre et par plasser iløpet av de neste dagene. Vi håper at vi treffer også denne gangen.

Vår utvalgte blogg  er Even Sørensen . Årsaken til at vi valgte han er fordi at han er en 16 år gammel gutt, kommer fra Horten og er den mest aktive bloggeren i følge blogg.no. Dette synes vi er stort at en gutt leder den mest aktive listen fordi som regel er det damer som ligger øverst på slike lister. Han blogger om mye rart og vi anbefaler at dere stikker innom hans side for en liten titt;)

Det var det fra oss for denne gang! Snakkes folkens:D

2 kommentarer

Rune

04.feb.2011 kl.14:36

Jeg tror denne bloggen snart er på topplista:

http://brunbloggen.blogg.no/

"Brunbloggen er en naturlig reaksjon på fenomenet "rosablogging". Her vil vi dele historier om fyll, spying, matflekker og mislykka kjønnslig omgang som vi ikke husker."

Enjoy!

RR

Bachelorblogg

04.feb.2011 kl.14:40

Nedsig-siden er en type blogg som du beskriver her. Den har jo kommet langt oppe(2.plass på blogglisten). Så håpet er der for den bloggen;)

Skriv en ny kommentar

Bachelorblogg

Bachelorblogg

24, Trondheim

Vi er tre gutter som har blogging som tema for vårt bachelorprosjekt. Til dette har vi derfor startet vår egen blogg for å se hvordan bloggverden fungerer! Ta gjerne kontakt med oss for å si litt om deres blogg, så kan dere hjelpe oss med bacheloroppgaven:) bachelorblogg@gmail.com

Norske blogger

Kategorier

Følg vår blogg med bloglovin

Arkiv

hits