Hvem blogger ikke?

Idag har vi delvis tatt oss fri fra bahceloren og begynt med andre arbeidsoppgaver istedenfor. Vi har to fag utenom bacheloren vår så vi må prioritere andre fag noen ganger også. Vi spurte ved forrige innlegg hvorfor dere blogger, hva dere blogger om osv. er det på tide at vi gjør det også!

Vi blogger fordi vi vil prøve å kjenne på hvordan der er å blogge. Vi blogger om andre blogger og bloggnorge generelt. Hovedårsaken til at vi begynte å blogge var fordi vi ville bli en del av bloggverdenen. På den måten kan vi forhåpentligvis enklere få en bedre innblikk i hvordan bloggverdenen fungerer. Dessuten er vi nysgjerrige på hvordan blogging fungerer!

Når det er sagt så ser vi at det er et stort nettverk med blogger. Det vi da har lyst å høre er det motstatte av forrige spørsmål.Hvem blogger ikke? Vi skjønner såpass at svært få(om noen) 60-70 åringer blogger, men ettersom mesteparten av bloggere er fra 14-35 årsalderen så er det interessant å vite hvem som ikke blogger i denne aldersgruppen?

Du som leser bloggen er antakeligvis blogger selv, men kjenner du noen som ikke blogger? Isåfall, skriv en kommentar eller send mail! Gjerne med en grunn til hvorfor vedkommende ikke blogger hvis du/dere vet det:)

Da retter vi nesen mot EU-arbeid inntill videre. Ser frem til en god dag med masse produktiv skolearbeid!

Snakkes kjære bloggere!

2 kommentarer

Mia

03.feb.2011 kl.15:45

Jeg blogger ikke selv fordi jeg ikke har noe behov for det. Har et par veninner som blogger, men jeg synes ikke jeg trenger det. Selv om jeg faller innenfor kategorien(14-35) så føler jeg at blogging ikke er min greie. Så jeg blogger ikke fordi jeg ikke føler det behovet.

Mia

03.feb.2011 kl.15:46

Glemte å si at jeg leser blogger selvsagt:p Men jeg skriver ikke noen selv..

Skriv en ny kommentar

Bachelorblogg

Bachelorblogg

24, Trondheim

Vi er tre gutter som har blogging som tema for vårt bachelorprosjekt. Til dette har vi derfor startet vår egen blogg for å se hvordan bloggverden fungerer! Ta gjerne kontakt med oss for å si litt om deres blogg, så kan dere hjelpe oss med bacheloroppgaven:) bachelorblogg@gmail.com

Norske blogger

Kategorier

Følg vår blogg med bloglovin

Arkiv

hits