Hva er en blogg?

Vi er nysgjerrige på bloggnorge og vi ser at dette er et stort nettverk. Vi har ingen erfaring med blogging selv og vi har derfor mange spørsmål til dere som blogger aktivt. Derfor lurer vi på følgende:

Hvorfor blogger du?

Hva blogger du om?

Hvorfor blogger du om akkurat de tingene?

Hvorfor startet du å blogge?

Vi er ute etter å få informasjon fra aktive bloggere  om akkurat disse spørsmålene. Legg igjen en kommentar hvis du har lyst til å svare på disse eller sende en mail til bachelorblogg@gmail.com:)

Snakkes bloggere!:)

 

 

15 kommentarer

ziia

02.feb.2011 kl.14:48

En blogg er en fri skribent som skriver om det som faller vedkommende inn. I mitt tilfelle er bloggen min et sted der jeg kan spørre om råd, der jeg kan anbefale andre blogger, der jeg har min fulle rett til å skrive mine tanker og meninger om samfunn og verden. Få inspirasjon, og ikke minst få se en side av nye mennesker :)

Yasemin.

02.feb.2011 kl.14:49

Hvorfor blogger du?

fordi resten av norge gjør det.

Hva blogger du om?

alt som er usaklig.

Hvorfor blogger du om akkurat de tingene?

fordi jeg ER usaklig.

Hvorfor startet du å blogge?

for å gjøre narr av andre bloggere.

lostinthesky

02.feb.2011 kl.14:51

jeg blogger fordi jeg elsker å skrive :-) og forde jeg vil dele mine interesser, og lese andres. Skrev en liten novelle i går, som jeg delte på bloggen, og da er det jo kjekt å høre andres meninger om den f eks!

Blogger om mine interesser, min hverdag, ting jeg brenner for, ting som faller inn i hodet mitt der og da, litt klær, sminke og musikk, osv. Litt variert egentlig.

Vet ikke egentlig akkurat hvorfor, det bare ble sånn liksom.

kjekt om du popper innom bloggen min og gjerne legger igjen kommentar!^^

Chatrine

02.feb.2011 kl.14:57

Jeg blogger fordi jeg trengte å skrive ned ideene mine og ting jeg kan. Mest for å sleppe å skrive alt på papir, stress ^^. Så kan man jo ta bilder og legge inn, ta vare på minner og se tilbake på det seinere. Blogger for min del - ikke andres!

Bachelorblogg

02.feb.2011 kl.15:01

Svært interessante svar så langt! Det er veldig interessant for oss å se deres grunner til hvorfor dere blogger og hva dere blogger om. Er det noen som egentlig blogger for å bli populær?

Bachlorkveld

02.feb.2011 kl.15:05

Å herregud.

Jeg trodde et øyeblikk at jeg var så svimete at jeg hadde endret navnet på min blogg til dette her...pjuh!

Lilli & Helene.

02.feb.2011 kl.15:05

Vi blogger fordi vi har lyst til å ha noe å se tilbake til senere i livet.

Vi blogger om forskjellige ting.

Vi blogger om forskjellige ting fordi da er man ikke en rosa-blogger, eller hva de kaller det.

Vi startet å blogge fordi vi hadde noen blogger før, men de har vi sletta også, så vi ville starte på nytt, å se tilbake på de tingene vi gjorde før osv :)

kineverden

02.feb.2011 kl.15:05

Jeg blogger for jeg liker å skrive og mine venner rådet med til å skrive blogg så de kunne lese om alle de sprø påfunnene jeg har... Jeg blogger om det som faller meg inn som hverdagen min, dikt og liker å legge ut morsome bilder av venner og familie... Det er gøy å lese tidligere innlegg og bli minnet på gode morsome minner :) Vennene mine liker å lese bloggen min... Jeg blogger for jeg synes det er gøy, og jeg kan få mange gode tips fra andre bloggere... =) For å si det enkelt blogging er gøy og morsom måte å bevare gode minner på :P

Bachelorblogg

02.feb.2011 kl.15:05

Bachlorkveld: Du gjorde heldigvis ikke det;)

ragnhild

02.feb.2011 kl.15:07

så interessant :)

Det finnes maaange forskjellige blogger (som dere kanskje vet?), de som slår best an er disse "Voe-bloggene" - altså de som blogger om materielle ting, og simple hverdagslige ting. Selv blogger jeg om mine tanker og følelser, skriver litt mer "poetisk". Selv om jeg ikke har tusen lesere hver dag, er leserantallet mitt jevnt, og det sier jo at folk er interesserte i den type blogg også - hvilket jeg syns er fint, på en måte - ikke alle er kun opptatt av det mer overfladiske. Først og fremst skriver jeg fordi jeg vil "få ut følelser". For det andre liker jeg å skrive. Men en viktig faktor for meg, er også at skrivingen min kan gjøre andre bedre. Jeg syns det er for mye av de "useriøse" (dumme) bloggene, som skriver om veldig simple ting man ikke får noe ut av å lese. Derfor blogger jeg, for å banke litt vett i folk, og være en tankevekker.

Jeg vet jo ikke hvordan dette prosjektet/oppgaven deres skal foregå, men regner med at dere bør lese en god del blogger. Dere kommer nok straks til å se at blogging er om "markedsføring" av seg selv, det å bli hørt, og nå ut til andre.

(til kommentaren dere nettop skrev; ja, det er sikkert mange som blogger for å oppnå litt status. Men hvis man da ikke har "skills" - hvis man blogger om ting som ikke faller i smak hos de man vil oppnå populæritet fra, kan jeg tenke meg at statusen synker enda mer enn den var. Blogg er jo noe av det mest personlige som finnes - for uansett om du lyver/ikke lyver, er det noe en selv har skrevet, og det sier mye om hvem man er.)

lykke til!

Anna Kristin

02.feb.2011 kl.15:09

Jeg blogger fordi jeg jeg er glad i å skrive, og her inne er et sted jeg kan samle, minner, tekster, bilder og rett og slett bare få ut noen ekstra ord og setninger. Jeg blogger om hva som skjer rundt meg og med meg. blogger om hvordan det er å være ei jente på 18 år, med daglige magesmerter, mye sykdom, men samtidig er forlovet og samboer, vi har flyttet tilbake til foreldrene mine. jeg prøver å sette pris på livet, og klare skolen. det er greit å få ut noen tanker, og det er lett når man blogger. kanskje andre kjenner seg igjen eller noen som har spørsmål :)

Startet å blogge fordi jeg var sengeliggende etter en opperasjon, og det var en fin måte og få dagene til å gå på :)

jucyy

02.feb.2011 kl.15:18

kjempefin blogg :-)

koselig med kommentar tilbake <3

imwe

02.feb.2011 kl.15:19

Hvorfor blogger du? fordi jeg har lyst:)

Hva blogger du om? alt mulig

Hvorfor blogger du om akkurat de tingene? vet ikke :L

Hvorfor startet du å blogge? fordi jeg savnet å blogge :)

Almighty

02.feb.2011 kl.15:20

Hvorfor blogger du?

Syns det er kjekt med responsen på innleggene og det har blitt en hobby :)

Hva blogger du om?

Litt rosablogging med tanke på antrekk, sminke, shopping.

Hverdagslinge ting og da!

Hvorfor blogger du om akkurat de tingene?

Det som er interessant for meg og det er det eg leser om hos andre bloggere :)

Hvorfor startet du å blogge?

Ville ha en hobby blogg virket som noe morsomt å dille med!

Bachelorblogg

02.feb.2011 kl.15:21

Vår oppgave er å skape et bilde av Bloggnorge både privat og bedrifter. Bloggere som er kommersielt sponset synes å være viktig for sine lesere. Det vi ikke helt vet er om leserne blir påvirket av bloggene eller om bloggen bare bekrefter at de skal kjøpe et produkt. Meget hyggelig med mange svar, og dette hjelper oss svært mye i vårt arbeid i bachelor oppgaven! Massev varierte svar gir oss en god grobunn for videre arbeid:)

Skriv en ny kommentar

Bachelorblogg

Bachelorblogg

24, Trondheim

Vi er tre gutter som har blogging som tema for vårt bachelorprosjekt. Til dette har vi derfor startet vår egen blogg for å se hvordan bloggverden fungerer! Ta gjerne kontakt med oss for å si litt om deres blogg, så kan dere hjelpe oss med bacheloroppgaven:) bachelorblogg@gmail.com

Norske blogger

Kategorier

Følg vår blogg med bloglovin

Arkiv

hits